Sa dam o sansa Planetei !

V-ati intrebat vreodata sau a-ti auzit vreodata cuvatul " SA DAM O SANSA PLANETEI ! ", probabil ca Da sau Nu, eu sincer nu am auzit pe nimeni sa-mi spuna aceste cuvinte, defapt nu ii greu sa iti spuna cineva, doar ca este greu de inteles si greu de facut acest lucru.
Oare putem ajuta planeta noastra, casa noastra in care noi ne-am nascut si unde o sa ne petrecem intreaga noastra viata omeneasca pana la sfarsitul zilelor noastre.

Noi cei de rand o traim si ne bucuram de ea , da ce o sa fie dupa noi, ce o sa lasam urmasilor nostri, copiilor nostri!
Eu cred ca o sa lasam o planeta murdara, poluata, disperata si plina de durere.
Copiii nostri nu o sa aiba bucuria pe care noi adulti am avut-o, si nu o sa aiba relaxarea profunda si linistita pe care am avut-o noi in tinerete, din cauza  ca noi nu mai avem grija de planeta noastra.

Noi ne putem ajuta planeta, sa isi revina la normal sa nu mai fie murdara, poluate de nepasarea noastra si de deseutile care le aruncam intamplator pe jos cu gandirea, ca sant persoane care o sa curete dupa noi, persoane care sunt platite sa faca acest luru pentru noi.

Nepasarea noastra si neglijenta noastra o sa ne fie cel mai mare dusman de-al nostru.
Si cu siguranta o sa invinga, pentru ca noi ne dam batuti si invinsi de nepasarea noastra.

Ce am putea face, sa nu fim invinsi de aceasta nepasare, ce am putea face sa nu mai fim asa de rai si nepasatori.
Simplu si usor, facem un efort si un curaj sa ne gandim la planeta noastra, la casa noastra in care cu toti traim, si pe care o sa trebuiasca sa o protejam si sa o pastram curata .

Ar trebui sa lasam mandria si incapatanare si sa ne gandim la viitorul nostru la copii nostri care o sa ramana dupa noi.

Asa ca dragi prieteni, faceti un efort nu mai fiti nepasatori nu mai aruncati deseurile pe jos.
Pastrati curatenia si atentionati persoanele care arunca deseurile pe jos, spunetile sa le arunce in cosurile de gunoaie.
Sa ne iubim Planeta si sa ne ajutam uni pe alti, sa fim Uniti si sa ne intelegem, pentru-ca numai asa putem sa ne pastram planeta curata.


Invatati-va copii de mici ca sa se respecte uni pe alti indiferent de Nationalitate sau Cetatenie, pentru ca toti suntem Oameni si sa nu uitam ca culoarea sangelu nostru este Rosu, aceasta culoare ne uneste pe toti .


Prietenii, respectati planeta si ea o sa va respecte pe voii.


Traiti in armonie, nu va mai furati intre voi si nu va mai amagiti  pentru ca nu ii frumos si nu ii Crestin.

Lasati invidia, rautatea pentru ca nu asa se traeste pe Pamant.

Dumnezeu sa fie cu voi si cu inimile voastre bune.

Pace tuturor.